20.03.2015 | 0:02
Камелия избягала с влашки циганин
Искала да се ожени за мургавия си възлюбен

Ученичката Камелия Цветанова от Видин, която хвърли в паника роднините си и бе издирвана от 10 март, е открита във врачанското село Тлачене в сряда вечерта. 15-годишното момиче е намерено от екип на видински и белослатински полицаи в коптор, обитаван от 13-членна фамилия влашки цигани.

Ченгетата я изненадали в компанията на 25-годишния Тони Данаилов, с когото се загаджила по Коледа, след като го пуснали от затвора, къдетоизлежал присъда.

Любовникът, на когото непълнолетното девойче пристанало, се оказва с дълго криминално досие за побой и кражби.Криминалистите от няколко дни били по петите на влюбените гълъбчета.

В управлението на Бяла Слатина бил получен сигнал преди седмица, че двамата са в Тлачене. Но когато униформените ги потърсили, те не били в съборетината. Тогава обаче е бил задържан за разпит по-големият брат на Тони ­ 30-годишният Огнян.

Той бил наясно, че двамата се крият при цигани в близките села. Преди два дни Камелия поставила ултиматум на майка си по телефона, че ще се прибере, ако й разрешат да се омъжи и ако я приемат с приятеля й. Това предизвикало повторни проверки при роднини на Тони, включително при един от братята му в Червен бряг и в с.Тлачене. Влюбената ученичка е прибрана във Видин и й е оказана 48-часова полицейска закрила.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране