17.02.2015 | 8:52
Камион блъсна и уби пешеходец край Кюстендил
Движението се регулира от пътни полицаи

Пешеходец е загинал рано тази сутрин на пътя Кюстендил-Дупница, след като е бил блъснат от товарен автомобил, съобщиха от кюстендилската полиция.

Сигналът за тежкия инцидент, който е станал в участъка между селата Багренци и Невестино, е подаден около 6.30 ч.

Пешеходецът е ударен от товарен автомобил и е загинал на място.  Движението се отклонява по алтернативен маршрут през селата Багренци, Гирчевци за Коняво и Катрище към Невестино, за пътуващите в посока Дупница или Благоевград, и от Невестино през село Катрище, за пътуващите към Кюстендил, съобщи говорителят на кюстендилската полиция Катя Табачка.

Движението се регулира от пътни полицаи. Изясняват се причините за инцидента.

За последното денонощие в страната са станали 14 тежки пътни произшествия с един загинал и 25 ранени. За живота на двама от ранените има опасност. В София са регистрирани 185 леки и 6 тежки пътни произшествия, ранени са шестима човека. Републиканските пътища са проходими при зимни условия.

Вчера сутринта при челен удар между микробус, превозващ хляб и “Опел Виваро”, превозващ израелски туристи от хотел в Банско към София, загина 28-годишен мъж, а седем души бяха ранени. Тежката катастрофа стана на главен път Е-79 между Симитли и село Железница.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране