03.06.2022 | 12:54
Кедъра: Хачо Бояджиев уволни Нери Терзиева, а Сашо Диков едва не му разби муцуната
Щастлив съм, че се докоснах до нея в най-добрата българска телевизионна програма - ЕФИР2, пише известният спортен журналист

„Помня как професор Хачо Бояджиев (Имре Соколов, агент Кръстьо) я уволни, а Сашо Диков едва не му разби муцуната и напусна на следващия ден“, пише за Нери Терзиева дългогодишният спортен журналист Камен Алипиев в личната си фейсбук страница.

Ето цялата публикация:

„Цяла сутрин си чета чатовете с Nerry Terzieva. Няма да ги публикувам, няма и да си постна снимка с нея, защото важната е тя! Символ на добрата журналистика, символ на приятелството, символ на свободата и на оптимизма.

Щастлив съм, че се докоснах до нея в най-добрата българска телевизионна програма – ЕФИР2.

Помня как професор Хачо Бояджиев я уволни, а Сашо Диков едва не му разби муцуната и напусна на следващия ден. Не знам защо, но винаги съм си сравнявал мнението за хората с нея, беше ми важно и сега с радост виждам колко пъти сме допълвали мислите.

Нери е опровержение на твърдението, че няма незаменими хора и оставя голяма дупка в душите на всички, които имаха привилегията да се докоснат до финото и величие!“, пише Алипиев в социалната мрежа.

1 коментар

  1. Чвор каза:

    Кедъра е обикновен чвор. Безсрамно хули човек, който е класи над него (Хачо), за да се отърка в славата на Нери. Позор!:%

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране