14.05.2024 | 16:14
Кеф, кеф, кеф: Слави с нова песен срещу Христо, Лена и Киро (видео)
В България ако има песен, лъжите не се забравят никога, обясни Трифонов

Кеф-кеф, кеф-кеф-кеф, кеф за Христо Иванов“. След „Песен за Лена“, Слави Трифонов погна ПП-ДБ с нова песен. В нея се пее за някои от знаковите изказвания и събития, белязали 49-я парламент.

Ето какво написа Трифонов във Facebook:

Тази песен беше направена, защото чрез песните се помни завинаги. Така е. Някой си мисли, че може да лъже, да маже и после всички ще забравят. Защото хората в България забравяли лъжите. Е, в Канада може и да е така, но в България ако има песен, лъжите не се забравят никога. Тази песен е за това. Да се помни! А, пък, според мен, и песента не е лоша, става за танци. Забавлявайте се!

Преди време Слави Трифонов публикува „Песен за Лена“, която му донесе дело от страна на близки до Лена Бориславова.

Лидерът на „Има такъв народ“ имаше разправия и със СЕМ. Ето какво написа той тогава:

След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена.
Защо? Защото “Седем-осми Ти Ви” е пуснала въпросната песничка и е нарушила, цитирам – “добрите нрави”.

Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира.

Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада – не знам.

Та, СЕМ ще иска да наложи глоба на “Седем-осми Ти Ви” заради нарушаване на добрите нрави, в размер от 3 до 20 хиляди лева.

Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”.

И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед.

Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея – да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър изследвания”, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни.

1 коментар

  1. Браво каза:

    на Слави!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране