31.05.2023 | 21:06
Кой от кого е бременен и остана ли някой да не е изгледал порното с Любена на Пепи Еврото? (видео)
Сега Любена твърди, че бруталните клипове били снимани от бившия й мъж

Илиян Василев

Ще става все по-кално и все по-трудно да се ориентираме кой зад кого. Но има безспорни неща. Примерно, че ГДБОП арестува Кристиян Христов, който се готви да опровергае Любена Павлова, която пък оневини Иван Гешев в първия епизод на интервюто. А ГДБОП действа само и единствено по поръчение на Радев. А той действа с Гешев. За това призовавам разследващите, включително АКФ, да слагат дисклеймъри, за да не остават хората с впечатление, че Любена или който и да е след това е ултимативния източник на истина.

Изобщо пазете се, защото мафията няма задръжки да използва НПО и „честни журналисти“, за свои цели.

Владимир Скочев

Пред BIRD.bg шофьорът на Пепи Еврото и формален собственик на „Изамет“ Кристиан Христов заявява по повод Аферата „Осемте джуджета“:

„…Бях принуден от Любена Петрова, която всъщност беше шефката, а Петьо Петров е човек, когото виждах много рядко – той предпочиташе да хапне, пийне и да си легне.“

Е, след това обяснение вече ми стана ясно с какъв акъл този човек, бидейки обявен за издирване, разгласява, че ще даде пресконференция в БТА и съвсем естествено на влизане в агенцията е задържан от БОП.

Димитър Кацаров

Като изключим политическите страсти, хвърчащите искания на имунитети, постоянните разпити, преговори, протести и разкрития, истински важният въпрос на дневен ред стои! Остана ли някой, който да не е изгледал изтеклото порно с бившата мутреса – Любена на Еврото????

Иво Балев

Излиза, че разводът на Любена с Пепи Еврото е причината за трусовете в съдебната система.

Любена твърди, че Сарафов е лош и ходел в „Осемте джуджета“, а Гешев е добър и не ходел там.

Еврото се крие в Турция.

Шофьорът на Еврото, малко преди да го арестуват, успява да изнесе и той малко талаш – твърди, че Гешев е лошият, той ходел в „Осемте джуджета“ и в комбина с Любена правели лошите работи, и принуждавали хора като него да вършат неморални неща. Според версията на шофьора – Любена била активната злодейка, а Еврото гледал да хапне, да пийне и да се наспи.

Всички действащи лица изглеждат нонстоп друсани и пияни, но Любена твърди, че е бременна и се страхува от Еврото/Сарафов, а шофьорът на Еврото твърди, че приятелката му е бременна и се страхува от Гешев/Любена.

Гешев и Любена освен това пушели пури, когато Еврото заспи.

Пак се насити с талаш ефира и никакъв шанс да изгазим.

***

Всичко тук преразказвам и обобщавам коректно, нищо не съм добавил от себе си.

Здравко Василев – „Биг Брадъра“

След първата част на видеото на Любена Павлова пред Антикорупционен Фонд, най-търсената дума за днес в Google e „любена порно клипове“.

Петьо Цеков

Твърде сложно е да се обясни кой за какво е разпитван днес от прокуратурата, но не става дума за Къро, Мъро, правителството, Барса, къщи, тъщи, записите и т.н. Накратко:

Тя си пушела пурите с Гешев в хола, докато Еврото спал в стаята. Като се събудил Еврото взел децата и сега Гешев го търси. И прокуратурата разпитва разни други хора, ако случайно знаят нещо. Това е.

Миролюба Бенатова

Имаше и хотел Берлин. Там също беше паралелен център на власт. Магистрати, политици и шефове на служби, ходеха да се отчитат, доказват и да получават указания. Дали не изпадна този крупен „детайл“.
****
Обяснявам. В хотел „Берлин“ в кв. Бояна по едно време живееше Делян Пеевски. И той определяше кой, кога, как и дали.

Вижте два от бруталните порно клипове на Любена Петрова ТУК и ТУК

3 коментара

  1. tonchev каза:

    da se ubadish hte eba lubena

  2. tonchev каза:

    stra6na kurva e lubena bih ja izcukal na vsjakade

  3. Мики Маус каза:

    Нашето парче, агентът от ДС Илиян Василев, пак глупаво влиза в ролята на Павлик Морозов!
    Тези „бивши“ хора в старанието си да ни харесат само ни натрисат гафове. Май трябва скоро да го отсвирим..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране