20.10.2023 | 14:08
Контрера: Спасителят на София да не си решава търговските спорове с частния превозвач на чужд гръб
Търговската марка "Спаси София" чия собственост е?

Борис Бонев от Спаси София и Бойко Димитров пак са се упражнявали върху мен и ВМРО по тема транспорт.

Първият въпрос към Бонев е много прост – търговската марка „Спаси София“ чия собственост е?

Да не би да е на фирмата, която атакува и така настървено преследва от години? Както стана известно през 2021г. търговската марка „Спаси София“ не е собственост на Борис Бонев и шайката му, а е регистрирана от търговско дружество, свързано с частния превозвач МТК Гроуп. Затова ли Бонев ги преследва всячески? Неуредени сметки, пита кандидатът за кмет на София от ВМРО Карлос Контрера.

Декларирал ли е конфликт на интереси за това? Водел ли е съдебни спорове, докато е бил съветник с хора от тази фирма, участвал ли е в гласувания по въпроси свързани с МТК ГРОУП, докато е водел съдебни дела с тях? Защо не го е декларирал като възможен конфликт на интереси.

Човек, който не може да си регистрира търговската марка, тръгнал да оправя София и софиянци. Първата асоциация е думичката „смешник“, подчерта Контрера.

Какво са си приказвали спасителите с разни адвокати и посредници и изнудвал ли ги е по адвокатски кантори?

Документи за това бяха предоставени на едно от заседанията на транспортна комисия – май 2021г. Припомням, че има и фондация отпреди три години, която е регистрирала името „Спаси София“ преди Бонев и на практика се оказва, че той ползва името без да е негово.

Знаеха ли ПП и ДБ за тези изпълнения на Бонев и компания. Усещат ли се, че ги въвлича в икономическа война?

Моят съвет към спасителя на София е да не си решава търговските и икономически спорове с частния превозвач на София на чужд гръб, заявява още Контрера.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране