24.03.2022 | 21:16
Сеир! Зам.-министри се сбиха в сградата на земеделското министерство
Стефан Бурджев спука веждата на бившия евродепутат Момчил Неков. Корнелия Нинова мълчи като партизанин за кютека

Корнелия Нинова мълчи като партизанин на разпит за жесток бой между двама зам.-министри на земеделието, излъчени от БСП, научи ексклузивно Lupa.bg от очевидец на мелето! Във вторник между социалистите Стефан Бурджев и Момчил Неков, бивш евродепутат, се разгорял спор, който преминал границите на добрия тон и се стигнало до откровена размяна на юмруци.

Патакламата между 35-годишните бабаити се разиграла по ММА правилата на Макаренко вътре в сградата на Министерството на земеделието. За беда очевидци станали няколко шашнати писарушки, които си глътнали езика от чутовния екшън.

Случи се очакваното – видимо по-едрият плевенчанин Бурджев, спряган като любимец на Корнелия, излезе победител от схватката.

Така Неков, който през 2014-а под №15 в листата за евровота измести с преференции тогавашния лидер на партията Сергей Станишев, сега инкасирал срамна загуба и със спукана вежда се оттеглил от ВИП арената директно в болничен.

Оттогава силистренският социалист не е на работа, ближе рани вкъщи, призна през смях очевидецът на ръкопашната схватка.

„Смазана от дивашкия екшън, Корнелия Нинова издаде приказ да се пази пълно мълчание за резила, но как да си мълча при тая забава”.

Визитки на побойниците:

Стефан Бурджев, роден на 14 юни 1986 г. в Плевен, е магистър по международни икономически отношения от СА „Димитър Ценов“ гр. Свищов и бакалавър по публична администрация от ВСУ „Черноризец Храбър“.

Народен представител в 44-то Народно събрание и член на Комисията за контрол на приходните агенции и борба със сивия сектор и контрабандата, а като част от 46-то Народно събрание е заместник-председател на Комисията по земеделие, храни и гори.

Д-р Момчил Неков, роден на 13 май 1986 година в Силистра, е магистър по Международни икономически отношения от УНСС и доктор по политология от СУ „Св. Климент Охридски“.

От 2010 до 2014 г. работи в Комисия за защита на личните данни.

В периода 2014-2019 г. е член на Европейския парламент. Работи в комисиите по Култура и образование и Земеделие и развитие на селските райони.

В рамките на мандата е заместник-председател на Интерпарламентарната група РУМРА, която работи за повишаване видимостта на планинските, селските и отдалечените региони на ЕС. В рамките на тази група е съпредседател на работната група по Качествени местни продукти.

Член на специалната комисия за следене на процедурата по одобрение на пестициди от ЕС.

Като член на интерпарламентарната работна група по климатичните промени, биоразнообразието и устойчивото развитие придобива компетенции по основни теми касаещи бъдещето на европейските земеделски стопани.

3 коментара

  1. Бг каза:

    Ст0 при този от Силистра има ово6ки и иска повече пари от животновъдите неговата мама вравос на бузука

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    БулгаристанСерсемПартиси ще се самоизядат от злоба и алчност.Хайде марш под кайсията.

  3. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    БулгаристанСерсемПартиси ще се самоизядат от злоба и алчност.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране