29.12.2023 | 11:30
Крият, че служителка на парламента е ранена от депутат на „Възраждане“
Тя има белег и счупен нокът, след като е била ударена в суматохата от депутат на Копейкин

Служителка, грижеща се за реда в парламента, е била ранена при прочутата битка за кабелите на колоните, в която за гушите се хванаха депутати от „Възраждане“ и ДПС.

Тя има белег и счупен нокът, след като е била ударена в суматохата от депутат на Костадин Костадинов, издадоха свидетели. Жената обаче не е поискала да подаде оплакване, уплашена, че може да бъде нарочена от „възрожденци“ за уволнение, писа „Галерия“.

Хората на Костя опитаха да  изключат колоните в залата, за да не може да се проведе заседание. Набързо бяха изтласкани лично от лидера на ПГ на ДПС Делян Пеевски, който въдвори ред с Йордан Цонев. Неслучайно първият се ядоса, че хората във „Възраждане“ не са постъпили като мъже.

Депутати от други групи също се възмущаваха от нападението над дамата, дори да е станало неволно. И поискаха охраната да бъде затегната, а глобите над вилнеещи депутати да се увеличат здраво! Както е известно, „Възраждане“, учудващо подпомагани от ИТН, блокираха няколко пъти трибуната на парламента, за да пречат на заседанията. И то в моментите, когато се приемаха най-важните решения за държавата – поправките в Конституцията и бюджета за 2024 година.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране