11.04.2016 | 0:01
Курсант от МВР-академията преби шофьор след засичане на пътя
Младежът оставил възрастния човек безпомощен на пътя

20-годишен курсант в Академията на МВР е задържан в полицията, след като пребил на пътя в село Добрич 51-годишен мъж. Агресията на младежа била предизвикана, след като по-възрастният му засякъл пътя с колата си. Пострадалият е настанен в хасковската болница със счупена скула и кръвонасядания, без опасност за живота.

Преди да завият наляво, Панев спрял, за да пропусне идваща кола. Зад него бил „Фиат“, управляван от курсанта. След като се разминали, младежът набил спирачки и слязъл, Панев също спрял и тръгнал към момчето, за да му се извини. МВР-курсантът обаче налетял върху него с юмруци, ритници и груби думи. Приятелите на двамата също се намесили.

Младежите оставили 51-годишния в безпомощно състояние на пътя и заминали, а приятелят на Панев подал сигнал на тел. 112. Свидетели на случката станали възрастни хора от с. Добрич, които описали колата на нападателите. Веднага започнала акция по издирването на двамата младежи.
На път за болницата в Хасково пребитият видял в обратната посока“Фиат“-а с биячите и съобщил на полицията. Малко по-късно младите мъже били задържани. МВР-курсантът е в ареста за 24 часа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране