02.11.2016 | 15:42
Ламбо нарече Борисов „Гинко Пружинко“. Той му отвърна: Ти си на всяка манджа мерудия!
Уважавам го като артист, но е слаб политик, отсече премиерът

„Стефан Данаилов е слаб политик. Той подвежда хората. Казва, че политиците били възбудители, а не будители. Нали 15 години и той е в политиката? Разкарваше Пламен Орешерски и ни обясняваше колко добър премиер бил. Уважавам артиста Стефан Данаилоов, но не и политика. Данаилов е на всяка манджа мерудия. Той само подвежда хората“.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на откриване на завод за отпадъци в Разлог по повод интервю на Ламбо от вчера, в което артистът нападна премиера и го нарече „Гинко Пружинко“.

Борисов подчерта, че Данаилов и партията му саботират всичко, което правителството му прави. След това обаче идвали на място и казвали „колко е хубаво“.

На откриването в Разлог присъстваха още строителният министър Лиляна Павлова и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева. Те прерязаха лентата на Регионалната система за управление на отпадъците на Разлог, Банско, Белица и Якоруда. Съоръжението, което е изградено със средства от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.“, се намира на 2,5 км от село Баня в посока село Добърско.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране