29.08.2016 | 0:01
„Левски“ разгроми „Верея“ с 4:0 и излезе втори
"Локомотив" (Пд) взе точка от шампиона "Лудогорец"

„Левски“ спечели третата си победа в първенството на Първа лига и излезе на второ място в класирането. „Сините“ разгромиха гостуващия „Верея“ с 4:0 с голове на Франсис Нар (7-а мин.), Божидар Краев (20-а), Илиас Хасани (автогол в 78-ата) и Антонио Аниете (83-а).

С успеха „Левски“ вече има 11 точки, с 2 по-малко от лидера – „Дунав“ (Русе). Това са и единствените два отбора, които нямат загубен мач от началото на сезона в Първа лига. С по 10 т. са „ЦСКА-София“ и „Черно море“.

В последния мач от 5-ия кръг „Локомотив“ (Пд) взе точка като домакин от шампиона „Лудогорец“, като направи 2:2. Резултата за домакините откри Мартин Камбуров в 24-ата мин. Тимът от Разград обърна до 1:2 с попадения на Пластун (53-а мин.) и Кешерю (73-а), а Симеон Райков оформи крайното 2:2 в 86-ата.

Това е втори мач, в който шампионите губят точки след загубата с 0:1 от „Левски“ в София. Интересен факт е и, че „Лудогорец“ започна и завърши мача в Пловдив само с един българин в състава – вратаря Владислав Стоянов. След това равенство „Локо“ (Пд) има 6 т. и е 9-и, а шампионът е със 7 (и мач по-малко) и е на 6-о място.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране