25.03.2015 | 15:58
LIC33 не фигурира и в Търговския регистър
Няма нито един документ, че Пиер Луврие е новият притежател на компаниите, Елена Вълчева обслужва подставените лица

В българските регистри няма нито една документална следа, че фирмата LIC33 е новият притежател на 43% от БТК. Подобна промяна не е вписана в Търговския регистър.

Документи не бяха представени и на официалната пресконференция, организирана вчера от фирмата „Янев и Янев“. Опитните пиари, предвождани от Елена Вълчева – Янева, щяха да пуснат такъв документ, ако изобщо разполагаха с него.

По-рано от Комисията за защита на конкуренцията също отрекоха при тях да има уведомление за смяна на собствеността. До постановяването на решение от КЗК са забранени всички правни и фактически действия, свързани с предвижданата концентрация, а нарушението на забраната се наказва с до 10% от общия оборот на предприятията за предходната финансова година.

От КРС, която също трябва да регулира сделки като тази с БТК и мултиплексите, също нямат никаква информация по темата, като при тях не са постъпвали никакви запитвания от LIC33.

По-рано днес и политиците се усъмниха в сделката. Че тя може да е фалшива намекнаха вицепремиерът Томислав Дончев, бившият министър Трайчо Трайков и шефът на временната комисия за КТБ – Десислава Атанасова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране