28.05.2023 | 11:09
Линда разкри отношенията си с Кирил Петков
Нейният живот бил различен от този на мъжа й

Линда, съпругата на бившия премиер Кирил Петков, повдигна завесата на отношенията в семейството им. На въпроса как се справя с всички коментари и нападки по адрес на фамилията им тя зае категорична позиция. В момента канадката се радва на собствения си успех след спечелването на готварското предаваме „Мастър шеф“ и излизането на първата й авторска книга.

„Ние с Кирил сме отделни хора. Подготвях книгата повече от година. През това време все се случваше нещо в политиката. Винаги е така. Готвенето е моята работа, моят живот. С децата приготвяме тези рецептни, които са в книгата. Направили сме снимките с много любов. Моето семейство е нещо отделно от животът на Кирил“, казва Линда в предаването „Тази събота“ по Би Ти Ви.

Кулинарката започва да готви, когато се мести от Канада в Белгия и остава сама със съпруга и детето си. За да ядат разнообразно, Линда се научава на различни рецепти.

Съпругата на Кирил Петков сподели още, че най-любимото й българско ястие е мусаката и често приготвя такава за вечеря у дома.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране