01.12.2023 | 19:52
Луксът го привлича: Боби Перуката с часовник за 20 000 лв.
Президентът на БФС в оставка ревниво крие каква заплата получава като шеф на футбола

Луксът привлича Боби Михайлов! Президентът на БФС в оставка колекционира баровски часовници от реномирана швейцарска марка и вече има десетки събрани модели. При изслушването си в Народното събрание Боби се появи с поредното си бижу.

Михайлов броеше минутите до края на изслушването си с титаниев часовник, чиято цена в официалния магазин на марката е 10 700 долара, или около 20 000 лева. Задната му част е направена от сапфирено стъкло, а механизмът е автоматичен. Часовникът съчетава луксозни материали, безупречна изработка и отличителен дизайнерски дух. Моделът на Боби е от сравнително „евтините“. Цените на въпросната марка започват от 12 000 лева и достигат умопомрачителни суми от над 400 бона. Най-скъпото бижу на швейцарците вероятно не е по джоба дори и на Боби – струва над 1 милион лева.

През годините Михайлов се появява на публични събития с различни модели часовници, които сменя според настроението си. Съчетава ги с елегантните костюми, за които също хвърля хиляди левове. Президентът на БФС в оставка ревниво крие каква заплата получава като шеф на футбола. Според специалиста по спортно право Георги Градев тя е била 20 000 лева на месец – точно колкото струва последният му часовник.

Други слухове говорят за още по-високо възнаграждение за Боби. От 2017 до 2022 г. приходите на БФС от нестопанска дейност достигат 108 млн. лева, като разходите са около 103 млн. Най-голямото перо в отчета са „други“ административни разходи, където отиват над 37 млн. лева за пет години. За тази година бюджетът е 19 млн. лева, а разходите се очаква да са 17 милиона.

Семейството на Боби не остава по-назад в скъпарските аксесоари. Преди време неговият син Ники Михайлов се появи с часовник „Ролекс“, оценен на 15 000 долара. От своя страна, съпругата на президента в оставка Мария Петрова не си играе на дребно и залага на златото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране