30.10.2023 | 10:52
Мадалина с обиди към Григор Димитров и „мъжествеността му“ след раздялата
Намеси Ди Каприо в грозна проява

Отношенията между най-добрия български тенисист Григор Димитров и вече бившата му половинка Мадалина Генеа са окончателно приключили. И двамата продължиха по своите професионални пътища, където жънат успехи.

32-годишният хасковлия се представя отлично на тенис корта, а румънската красавица се радва на проект след проект, сред които и холивудска продукция „Дълбок страх“, в която участва в главна роля с Ед Уестуик.

На Острова обаче споделиха любопитен материал, в който авторът разказва за думи на Мадалина Генеа лично към него, в които споделя някои неща. Неща, които не са никак приятни за бившия ѝ – Григор Димитров.

„Тя е считана за най-сексапилната жена на планетата и отвъд. Пленявала е сърцата на Леонардо ди Каприо, Джерард Бътлър и други, но остава в търсене на „истински мъж“. Явно румънската красавица, която има дъщеря, на 36 години не намери своето и в Григор Димитров, който преди се среща с Никол Шерцингер“ – започва материалът.

След което авторът споделя, че тя лично му е казала следното:

„Изглежда сякаш все правя грешните избори. Избирам да се срещам с деца, а не с истински мъже, като дори не говоря за възраст тук“. Тя споделила тези разкрития на премиерата на въпросния нов филм.

„Ако ще си намирам партньор, имам нужда от такъв, който да приема факта, че на първо място съм майка, както и че работя и като продуцент, и като актриса, и като модел. Не говоря за феминизъм и за женска сила и всички тези неща, но е трудно да намериш мъж, който може да споделя сила и власт“ – споделя още тя.

Тя играе и младата София Лорен във филма „Домът на Гучи“, който излезе през 2021 година. Мадалина Генеа хвана окото на директора на продукцията Ридли Скот, който я видя като точно попадение за италианската икона.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране