03.03.2015 | 1:45
Майка уби сина си със сол
Детето било болно и тя я вкарвала в стомаха със сонда

Майка беше осъдена да лежи в затвор за това, че е отровила сина си като го карала да поема огромни количества сол, пише „Индепендънт“.

Лейси Спиърс от Ню Йорк ще прекара 25 години зад решетките, тъй като отровила 5-годишния Гарет, давайки му огромни количества сол, както го хранела директно през стомаха заради болест, от която детето страдало по рождение.

В социалните медии тя играела ролята на любяща майка и често пишела колко обича сина си. Според обвинението обаче тя обичала всъщност вниманието, което получавала заради здравословните проблеми на детето си. „Тя обичала вниманието от страна на семейството, приятелите, колегите и най-вече на лекарите“, каза прокурорът Патриша Мърфи. Видеокамери са заснели на два пъти как го отвежда в банята на болница и го храни през сондата.

Същите сонди по-късно са били изследвани и се оказало, че са силно замърсени със сол. Прокурорката каза още, че убийството със сигурност е било планирано, след като открили в историята на компютъра й, че е търсела в гугъл за ефекта на солта върху децата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране