07.12.2023 | 11:28
Мара Отварачката орева цяла България за развода си и накрая се върна при Дзвера
И това ако не е неадекватност, какво е, питат феновете й

Ужас и безумие! Това вече е шизофрения! – тези и други коментари на потребители заляха мрежата днес, когато се разбра, че… о, чудо невиждано – Мария се гушнала с Миро Дзвера. Не, не си правим нелепа шега, истина е. След като орева орталъка, изтри всичките си спомени с Мирослав Соколов, че и се юрна да разправя в национален ефир пред Мон Дьо как с брака й е свършено и какъв „идиот“ бил мъжът й, Мара Отварачката пак се върна при него.

И това ако не е неадекватност, какво е?! Преди ден двамата били засечени из дъждовната столица, докато пътували с колата, а миньончето чалгаджийско се хилело като „зелка“ на благоверния си. Е, не може да има чак такава тъпотия, не може…

„Тая жена показва все повече, че не е у ред. Ами мълчи си, ма, трай си! Като знаеш, че пак ще му клекнеш и ще станеш за резил и на гаргите, не ходи по телевизии да дрънкаш глупости. Събрали се били, смях! Те и циганите в махалите нямат чак такива „цигански истории“, коментират потребители в нета.

А дори близки на Мария били убедени, че е минала всички граници в излагацията и я съветвали да се „скрие“ в „миша дупка“ за известно време, че барем хората забравят резила й.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране