30.08.2023 | 13:50
Мария Цънцарова ще води сутрешния блок на bTV
Водещи на новините ще са Виктория Готева-Димитрова и Ивайло Везенков

Мария Цънцарова ще води сутрешния блок на bTV от септември, съобщиха от телевизията днес. Журналистката, известна с острите си интервюта и репортажи, ще бъде екранен партньор на досегашния титуляр Златимир Йочев. Двамата застъпват на 4 септември, понеделник, от 6:00 ч.

Сутрешният блок с актуални новини и коментари ще е до 9:30, а емисиите в него ще са с една повече – в 06:00, 07:00, 08:00 и 09:00 часа. Водещи на новините ще са Виктория Готева-Димитрова и Ивайло Везенков.

„Тази сутрин“ е едно от най-рейтинговите актуални предавания в портфолиото на bTV Media Group. Съгласно данните на ГАРБ, средният годишен аудиторен дял на предаването (за категория А4+) от 2021 г. насам е над 33% за година, като усредненият аудиторен дял за целия период е с 13% повече от този на конкурентната телевизия в същия часови слот, припомнят от телевизията.

През годините сутрешния блок смени много водещи, като най-големите трусове бяха около слизането на екран на Николай Бареков и на екранната двойна Анна Цолова и Виктор Николаев.

Златимир Йочев води в последните две години, като първоначално ководещ бе Биляна Гавазова.

2 коментара

  1. CBC каза:

    Cbc

  2. Анонимен каза:

    Cbc

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране