22.10.2023 | 11:36
Меглена Кунева закъса със здравето, тича по изследвания
Страда от световъртежи и постоянен студ, давала кръв

Позабравената царедворка Меглена Кунева закъса със здравето и тича постоянно по изследвания. За това разказаха за „Уикенд” близки до бившия еврокомисар и неколкократен министър в различни правителства.

След като отпадна от политическата сцена и хариза партията си „България на гражданите” на Димитър Делчев, Кунева се скри от светлините на прожекторите и започнала да общува само с много близки приятели. Наскоро обаче един от тях си отишъл, а кончината му съкрушила и без това крехкото здраве на бившия еврокомисар.

Внезапно Кунева започнала да изпитва странен студ, да получава световъртежи и сърцебиене, а само чаша кафе я „оправяла”. Загрижената за състоянието си, някогашната кандидатка за президент и бивша вицепремиерка се усетила, че не е нормално да ходи с черното си кожено палто посред топла есен и хукнала по лекари и изследвания, разказаха още за „Уикенд близките й.
Те се притеснили сериозно, след като именно на опелото на близкия й познат, я видели увита в палто и шал като посред зима, въпреки че температурата била повече от благодатна за лек шлифер и отворени обувки.

„Вие ми се свят, давах кръв, не мога да се оправя без кафе”, оплакала се в църквата насред опелото зъзнещата някогашна политичка. Кунева се надявала единствено неразположението й да се дължи на стрес и есенна умора, но за всеки случай предпочела да се втурне към лекарския кабинет и няколко лаборатории, вместо да рискува, махвайки пренебрежително с ръка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране