24.07.2015 | 11:17
Ментата е сниман да купува гласове, но ДПС и прокуратурата са тясно свързани
БСП са срещу съдебната реформа, защото се ръководи от тези, които ръководят и ДПС, каза лидерът на „Движение 21“

ДПС е проводник на олигархични зависимости. Тази партия е тясно свързана с прокуратурата. От няколко години в службите за сигурност и в правосъдието циркулира дело за покупка на гласове срещу Йордан Цонев-Данчо Ментата, а той дори е филмиран. Защо това не излиза на бял свят, каза лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева в „Здравей, България“ по Нова телевизия. Пълно мълчание има по темата, възкликна водещата Ани Цолова.

„Сами си представете, ако сте от прокуратурата, колко ще ви е удобен Йордан Цонев. Знаете ли колко има като него?“, попита Дончева.

„От 2003 година ДПС е започнало подреждане на съдебната система по етажите с „правилни” хора. Те на практика имат контрол върху ключовите прокуратури и също така върху определени ключови съдилища“, подчерта Татяна Дончева. Няма никаква логическа причина БСП да не подкрепят реформите, освен тази, че е ръководена от същите, които ръководят ДПС, каза още тя.

1 коментар

  1. Зинчев каза:

    Лапай Гуджо мръвки,бай Хасан пък ще лапа мухи.Кво нещо е животът.Само на едно място хората са равни,но всеки пътува за там по различен начин.Даньо, срам имаш ли бе айвал!?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране