04.05.2023 | 22:36
Методи Андреев: Обществото не вярва на Гешев, във „Фейсбук“ се подиграват с атентата
Между Бойко Борисов и главния прокурор има напрежение
Бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев заяви, че Иван Гешев е единственият главен прокурор досега, който волно или неволно е станал съучастник на инсценировка на атентат.

Но ефектът, който се постига е, че обществеността не подкрепя случката с кортежа и не застана зад главния прокурор. Непрекъснато из социалните мрежи се подиграват със случката.

„Има слухове, че между Бойко Борисов и Гешев има напрежение. Допреди между тях е имало близко приятелство, каза Методи Андреев. „Една причина е, че тази случка с ескорта е като имунитет, защита на Гешев преди евентуални удари срещу него.

Но какво впечатление прави този опит за атентат в страните-членки на Шенгенското пространство. Ние искаме да влезем в Шенген“, коментира Андреев.

Гешев е забравил и не разследва лидера на „Възраждане“, подчерта Андреев.

„Борисов прави всичко възможно да не направи правителство, в което  -видимо -да  има хора на ДПС. Той се опитва да вбие клин между“ Продължаваме промяната“ и Демократична България, като постоянно подчертава, че няма проблеми с ДБ. Но аз все пак смятам, че ще има нови избори“, коментира Андреев.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране