08.01.2015 | 9:56
Милионерско синче към работници: „Няма да имате заплати, ще си купувам Бугати!“
Лигльото Виктор Мицула ходи с хеликоптер на училище, но втора година не може да си вземе матурата

Тинейджър, син на румънски мултимилионер, каза на 7000 работници от компанията на баща си, че няма как да получат увеличение на заплатите, защото ще си купува ново „Бугати“, пише „Мирър“. Глезеното синче Виктор Мицула е известен също така в родината си, че понякога идва на училище с хеликоптер, тъй като се успивал. След като фирмите на баща му стигнаха до съд с държавата заради неизплатени данъци от над 64 милиона английски паунда, той изригна във Фейсбук: „Няма да имате заплати, аз ще си купувам „Бугати“!“

Татко му Виорел се опита да замаже нещата, като коментира, че още има възможност да си изплати задълженията. Синчето често става главен герой в румънския печат с изцепките си. На матурата той се появи със суперскъпо ферари и даде изявление пред репортерите, че „има самочувствието, че е добре подготвен за изпита“. Ферарито бе отведено от служител, а един час по-късно от училището излезе намусеният Мицула и бързо се шмугна в очакващ го мерцедес, този път без да каже нищо. Причината се разбра след като обявиха резултатите от матурата, а срещу неговото име пишело, че бил изгонен за преписване. „Това му беше последната възможност да завърши, защото вече веднъж го късаха на матура. Което е доказателство, че парите не могат да купят всичко. Но това едва ли ще повлияе на кариерата му, защото той винаги може да започне работа при баща си“, коментира негов съученик.

Намеренията на наследника да си купи „Бугати“, докато работниците мизерстват, не са първият скандал, свързан с името му. Неотдавна във вестниците се появиха снимки как кара ферарито си по пешеходна зона, за да стигне до бижутерски магазин, откъдето да купи подарък за своя приятелка. А миналата година реши да замине за няколко месеца манастир, където да прекара времето си в пост, молитви и подготвяне за матурата, но монасите набързо го изгониха, тъй като кацна с хеликоптера си посред манастира.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране