09.10.2023 | 12:41
Министър, чието име никой не знае: Няма значение кога си тръгвам
Това, което ме отвращава, е че шумните и нахалните са на преден план, каза Димитър Илиев по адрес на Бойко Борисов

„Няма никакво значение кога ще си тръгна от поста“, заяви министърът на спорта Димитър Илиев, чието име от началото на мандата му все още е непознато не само за обществото, но и за спортните среди. Отговорът на Илиев идва след критиките от страна на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви, че спортния министър не върши никаква работа и няма никакви резултатите. Според Илиев обаче, когато си напусне спортното министерство, ще го направи с високо вдигната глава.

„Всички знаем, че това са някакви кухи обвинения“, каза Илиев. Той нарече Борисов „разни политически лидери“, които критикували ръководеното от него ведомство, защото сега имало предизборна кампания.

Този човек е наясно, че за четири месеца държавата не може да построи тези неща, атакува Илиев. И допълни, че построеното за 12 години до момента било в плачевно състояние, въпреки че държавата била наляла милиарди в едно дружество и всичко вървяло към разруха и разпад.

„Въпросите трябва да бъдат задавани от нас“, натопорчи се бившият рали пилот, съобщавайки, че по някаква програма за строеж на 25 физкултурни салона, обявена по времето на управлението на ГЕРБ, до момента бил построен само един такъв салон.

Илиев заяви още, че до момента парите на федерациите се разпределяли и давали с някакви бележки и по симпатичност на министъра. Той бил пресякъл тази дейност, похвали се бившият автомобилен състезател.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране