01.03.2024 | 12:54
Младоженец отмъсти на палавата си булка насред сватбата
Мислехте, че не зная за това, попитал рогоносецът преди да пусне кадрите

Отмъщението е ястие, което най-добре се сервира студено. Доказателство за това е и тази история от Китай, която взриви мрежата. Младоженец се е възползвал от най-важния ден в живота си, за да изпълни внимателно планираното си отмъщение, опозорявайки булката пред всички гости. Пред очите на шокираните сватбари той показал солидното си доказателство, което уличава младоженката в изневяра.

Всички сватбари останали в шок, виждайки как мъжът на екрана страстно целува булката. Това обаче не бил младоженецът, а съпругът на сестра й, която била бременна в шестия месец. Съдейки от ъгъла, палавата булка и любовникът й не са имали представа, че са хванати в крачка.

Измаменият младоженец ги спипал, докато тествал камерите, които инсталирал в новия им дом.“Мислехте, че не зная за това?“, попитал рогоносецът преди да пусне кадрите.

В отговор побеснялата булка хвърлила букета си по него и го нападнала. На сцената се разразил истински екшън. Гостите се втурнали да разделят двойката и в крайна сметка церемонията била отменена.Кадрите, за които се смята, че са заснети от гост на сватбата, предизвикаха недоволството на интернет потребителите. Докато някои вярват, че инцидентът е истински, други твърдят, че клиповете са били използвани от видеоприложение като маркетингов трик.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране