15.03.2016 | 14:51
Мутренско меле: Брутални агресори пребиват шофьор в София (снимки)
Шофьор преби друг насред столичния булевард „Черни връх“

Пореден случай на брутална агресия на главен столичен булевард улови потребител във Facebook. Потресаваща снимка на това как яки мъже са свалили мъж на земята и го ритат в главата и гърдите беше публикувана преди минути.

Автомобил предизвикал автомеле на бул. „Черни връх“ – вместо да повикат КАТ и да действат според предвиденото в закона – собствениците на една от пострадалите коли прилагат агресия и „наказват“ мъжа по законите на джунглата. Близки на шофьора на помлян в катастрофата джип дошли като подкрепление с „Мерцедес“ и започнали да млатят мъж, когото винят за сблъсъка.

бой1

„Преди час на бул. „Черни връх“. Премазват от бой шофьор, защото им е ударил мутренските джипове. Искам да избягам от тук! Мечтая да съм избягал от тук още преди час!“, написа възмутен очевидец на случилото се.

Междувременно дошла и линейка, за да извози пострадала в катастрофата жена. Въпреки че битият е бил целият в кръв, медиците не се погрижили за него.

Катастрофата станала след отнето предимство от трета кола, което довело до сблъсък между джип БМВ X 5 и друг лек автомобил. След удара шофьорите излезли и започнали саморазправа. В инцидента най-сериозно е пострадала жена, която се возила в БМВ-то. Шофьорът, който предизвикал катастрофата пък е бил пребитият с юмруци и ритници от водача на джипа, обобщават от агенцията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране