03.11.2023 | 19:31
На народния артист Бойко (Хамлет) май му нашльокаха ряпата на “Козяк”. Защо Ваня трябва да го почерпи
Верно, има ли още някой да приема сериозно Бойко Борисов? Да го слуша и да му вярва?
ПИК

Хохохо, каква потресаваща баналка!

Народният артист Бойко Борисов пак се врътна и призова ГЕРБ да подкрепи в София “кандидата на правителството Васил Терзиев”. След като оня ден убеждаваше, че Ваня Григорова е по-добрият кандидат, а държавна собственост е за предпочитане пред държавна сигурност.  Няма изненадани, перверзията е хронична. Очевидно са му нашльокали ряпата на “Козяк”. Идеална услуга прави на Ваня Григорова – консолидира абсолютно цялата омраза към сглобката в нейна полза.

Ваня да го почерпи, но горко им на честните, предани и наивни хорица от партия ГЕРБ. Какво поредно унижение, какъв шамар.  След шамара с недоразумението Хекимян, за чийто погром дори не се извини на своите и не пое отговорност! След признанието, че е пазарил до последно Кирил Петков да скача за кмет на София, а ГЕРБ в замяна нямало да издига свой човек?!

Верно, има ли още някой да приема сериозно Бойко Борисов? Да го слуша и да му вярва? Кога последно е казвал едно и също в рамките на два поредни дни?

Какъв мазохист трябва да си, за да следваш толкова зависим и обтекаем лидер…Който се изживява като какъв – като Хамлет ли? Защо ни пробутва душевните си терзания и колебания под формата на политически послания? Много му било трудно, ама…От една страна тъй, обаче от друга…Ту би ор нот ту би…

Хамлет от вариетето на Хачо Бояджиев, обаче няма такъв жанр. По-скоро този жанр се нарича халтура.

Тия няма да си идат доброволно. Мафийката, самонарекла се “сглобка”, която цинично оправдава жалкото си битуване с трагедиите в Украйна и Израел. Беше ясно, че са спазарили София, а другото е извиване на ръце и пунта мара.

Няма да е доброволно, доброзорно трябва да е. А балотажът в неделя става наистина въпрос на принцип и екзистенциално оцеляване.

Надяваме се все пак, че герберите имат глави на раменете си, не са стадо, нито обитават военен гарнизон, че да се подчиняват сляпо на лунатици. Пък и до неделя Борисов може да се врътне още пет-шест пъти, нали?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране