12.04.2015 | 14:53
Нагъл прокурор гази колоездачи, плаши ги с власт (видео)
Арогантното поведение на шофьора взриви социалните мрежи

Нагъл шофьор на мазда, представящ се за прокурор блъсна с бясна скорост колоездач на пътя за Нови Хан, а вместо извинение и съдействие нападна жертвата си със закани и обиди. Инцидентът разиграл се вчера – на Велика Събота, и е заснет от група колоездачи. В социалната мрежа видеото бе разпространено от очевидеца Атанас Петков.

Ето разказа му:

„Днес този индивид „Прокурор“ докато си карах колелото ме задмина нарочно на една боя разстояние със скромните около 100-на километра на пътя за Нови Хан точно пред София – Студиос, където ограничението е 60 км/ч. Половин километър по-надолу на 50-тина метра след разклона за гара Елин Пелин виждам същия индивид спрял, а около него група колоездачи, които всъщност догонвах за да караме заедно. Човекът „шофьор“ бе блъснал нарочно момиче, което почудо се разминава само със счупена каска. После следва саморазправа, като шофьорът ведро заплашваше всички, че бил прокурор и щял да ни е.. майките, кълнейки всички да пукнем. Докато звъняхме 112 да докладваме за инцидента, прокурорчето се опита да изпогази всички и избяга.

Моля споделяйте това видео, нека повече хора научат за колата и опасния „прокурор“ в нея“.

От видеото ясно, се чува как човекът с власт ругае младежите и им казва: „идете на лекар и си пийте хапчетата“. Наглецът ги плаши с прокуратурата, а после с мръсна газ напуска местопроизшествието, без да се притеснява, че може да удари някой от колоездачите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране