06.11.2016 | 11:21
Най-нови данни за трафика в България към 10,30 ч.! Драмата продължава – 28 на сто пътуват към Позитано, 22,4% към Банкя, 14,3% към Войводина
2,8 % са отказали да пътуват накъдето и да било.

Трафикът към Позитано продължава да е най-интензивен и към 11.00 часа. 28,0 на сто от хората са се запътили натам, докато към Банкя пътуват 22,4 на сто. 14,3 % от пътниците хванаха отбивката за Войводина.

Към Кърджали са се запътили 7,8 на сто, а за Трайчево – 5,3 на сто. Само 1,5 % са стегнали багажа за Дончево.

За Арбанаси са приготвили дисагите 0,3 на сто.

2,8 % са отказали да пътуват накъдето и да било.

Следете цял ден първо в ПИК количеството автомобили, тръгнали към няколко възлови населени места – Банкя, Позитано, Ивайловград, Кърджали, Войводина, Трайчево, Дончево…

Не пропускайте – първо в ПИК на всеки кръгъл час ексклузиния трафик от началото на деня за удобство и ориентир на пътуващите.

Научете първи и данните на авторитетната социологическа агенция „Сова Харис“, която ще следи вота специално за ПИК и ще подава ексклузивно за стотиците хиляди читатели на информационния лидер в интернет пространствотото – изборната активност през целия ден, а след края на вота и първите резултати.

„Сова Харис“ ще мери данните и за дългоочакваната телевизия ПИК, която стартира днес точно в 13 часа с извънредно живо студио от НДК. Това ще е най-горещата новинарска точка в страната ни, там резултатите ще пристигат и ще бъдат обявявани най-рано, там ще говорят ключови личности, политици, социолози, интелектуалци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране