15.05.2024 | 11:17
Народната певица Росица Пейчева стана майка на 50 г.
Радостната вест съобщи самата тя в социалните си мрежи

Народната певица Росица Пейчева, която преди няколко месеца разкри, че на 50-годишна възраст очаква третото си дете, е родила син. Радостната вест съобщи самата тя в социалните си мрежи.

“Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!!! Днес 14.05. с моя съпруг Ники станахме родители на едно прекрасно момченце! Да ни е живо и здраво, и с много късмет! БЛАГОДАРЯ на Господ Бог, Св. Богородичка и екипа, който се погрижи за нас!”, написа Росица.

Съпругът й Николай Петров е един от първите, коментирали публикацията. “Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те!”.

Певицата има две големи деца от първия си брак, а преди няколко години се венча за втори път именно за Николай.

В телевизионно интервю Росица призна, че тази бременност не е била планирана и в началото е имала колебания дали да задържи бебето. Но според нея има неща, които се случват така, както ги е решила много по-голяма сила от нас. За певицата тази бременност е по-различна, защото е по-осмислена и по-осъзната, и подкрепата от страна на нейната половинка в живота е много силна.

Изпълнителката редовно споделяше снимки по време на бременността в своя Фейсбук профил. Пейчева е една от най-популярните народни певици у нас и е дългогодишна солистка на Виевската фолк група.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране