09.03.2015 | 14:32
Наташа – лечителката на рака: Не смогвам на поръчките!
Историята й стана сензация, болни напират за отварата с чесън

Историята на една българка, измислила лек срещу рака, стана истинска сензация.  Наташа Вълкова твърди, че е успяла да се излекува от рак с помощта на билкова отвара с извлек от чесън. И не само това – рецептата й е помогнала и на други онкоболни хора. Жената вече е патентовала природния лек, който приготвя в малък цех в двора на дома си.

Но след като историята й стана достояние на всички, жената се оплака, че работи денонощно в цеха заедно с дъщеря си. Хора, които търсят надежда, масово разпитват къде могат да купят лекарството. Във Facebook страницата на добавката пациенти споделят, че количествата вече са свършили.

И самата Наташа призна днес пред Нова тв, че вече не смогва да произведе толкова шишенца, колкото са поръчките й.  “В това малко шишенце има мащерка, маточина, босилек, чубрица, спирт и най-вече чесън. И това не е просто хранителна добавка, а еликсир”, разказа тя.

Борбата й с рака и търсенето на лек за смъртоносната болест провокирала Наташа да приготви отварата, след като самата тя, през 2002 година, чула тежката диагноза – злокачествен рак на мускулите. Лекарите тогава й дават не повече от две години живот, но това допълнително я амбицира.

Наташа не е билкар, тя е доктор на науките и не отрича значението на традиционната медицина. Има диплома по икономическа кибернетика от Киевския държавен университет, специализирала е и биокибернетика.  Познанията й помагат да успее да стигне до безопасен извлек от чесън, който да консумира, за да намали последствията от лъчетерапията до минимум.

13 години по-късно Наташа е в перфектно здраве и няма нито една метастаза. Тя е сигурна, че добавката й е помогнала да пребори рака. Решава да търси средства, за да създаде цех, в който да произвежда лекарството и така да помогне и на други онкоболни.

Изследванията в лицензирани лаборатории са показали, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията.  Днес цехът й е факт и отговаря на всички европейски изисквания. А хранителната добавка има патент за лечение на онкологични и други заболявания. Помага още при гастрит, грип и е добър имуностимулатор.

Според Наташа обаче при всеки болен добавката действа по различен начин и не трябва да се консумира без консултация с лекуващия лекар.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране