14.06.2022 | 10:36
Николай Радулов за униженията в ИТН: Тошко Йорданов ни казваше, че сме нищо без Слави
Имахме лидер, когото не познаваме, но той трябвало да взема решенията и да ни казва какво да правим, каза депутатът

Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никои, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е много унизително за нас. Това сподели в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия депутатът проф. Николай Радулов, който вчера напусна ИТН.

„Няма как да ме купят, няма как да ме напазаруват, няма как да ме притиснат. Имаме лидерска партия с лидер, който не познаваме. Но от негово име ни се казва какво да правим. При всеки опит да обясним, че сме народни представители и хората са ни избрали, ни се казва, че сме нищо и Слави Трифонов ни е вкарал в парламента. Хората ми казваха, че не искат да гласуват за Трифонов, но ще гласуват за мен”, заяви бившият секретар на МВР.

„Такова нещо не съм очаквал. Аз и не съм го виждал. Веднъж беше с цялата парламентарна група и говорихме пет минути“, добави той.

„В миналото Народното събрание Тошко Йорданов го каза право в лицето на Ива Митева, която тогава беше председател на парламента. Даже нещо подобно и каза от трибуната. Тя го попита дали няма да ни остави да вземаме решения, защото само отгоре ни се спускат нещата. Той каза: „Вие сте нищо. Слави ще взима решенията и ще ви казва какво да правите”, продължи Радулов.

„Поредният случай бе преди една седмица, когато Тошко отново ни каза, че сме никой и че ще изпълняваме. Имаше нещо свързано със Северна Македония. Беше неясно негово изказване и не разбрахме своя позиция ли изразява или на Слави Трифонов“, добави той.

„В миналото Народно събрание имаше двама-трима, които реагираха. Питаха го как може да разговаря с нас така. Тогава го накараха да си мълчи, а сега всички се спотайват, но в главите им всичко това се върти и мислят какво да правят, защото е много болезнено за човек с достойнство да му се повтаря, че е нищо и че трябва да натискат копчето, както им се нареди“, заяви професорът.

3 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Чудя се обаче на Богомил Бонев, че си мълчи по твой адрес,въпреки,че много добре те познава.’
    Имам обяснение-щото сте от един дол дренки и пърдите в едни гащи.Боклуци ниедни.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Николай Радулов за униженията в ИТН: Тошко Йорданов ни казваше, че сме нищо без Слави’
    Ами нищо сте,педали нещастни.Нали на гърба на Слави се намърдахте в Парламента.Иначе
    бяхте и сте НИКОИ.

  3. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Радулов,смотаняк нещастен.Помня те още като беше най-големия загубеняк като ОР по ДС в Първо РУ на МВР-София.След 1989г стана върл седесарко и се намърда като секретар на МВР.След това -като те издухаха от МВР,щото снасяше на мутрите,отиде в ТСБ.От там също те издухаха,защото те хванаха,че изнасяш чувствителна банкова информация.И сега-професор.По какво бе боклук скапан.Чудя му се на акъла на Дългия,че те направи депутат,без да знае що за рядко и миризливо лайно си.Хак му е…Чудя се обаче на Богомил Бонев, че си мълчи по твой адрес,въпреки,че много добре те познава.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране