12.02.2023 | 13:14
Нинова се отрече от Борисов, прегърна Копейкин
БСП подкрепя искането на партия „Възраждане“ за референдум за еврото

Лавината от лоши новини за ГЕРБ не спира – БСП няма да се коалира с Бойко, но с кого левицата ще си сътрудничи, ще се решава след изборите. Това подчерта в доклада си пред 50-ия конгрес на БСП председателят Корнелия Нинова.

Тя заяви, че в президента Румен Радев БСП има не лични, а идеологически различия. Нинова призова да се сложи край на вътрешните битки.

БСП подкрепя искането на партия „Възраждане“ за референдум за еврото.

„Точно те, които години наред се хранеха от правителството на ГЕРБ и от режима на Бойко Борисов, и това го знаете, защото го виждате във всяка община, та точно те днес най-високо викат, че БСП ще се коалира с ГЕРБ и че това вече е договорено, тези, които години наред са на хранилката на ГЕРБ с една единствена цел – да разбиват отвътре партията“, каза Нинова.

Лидерът на БСП определи Истанбулската конвенция като заплаха пред българското общество и семейство. Тя добави, че се оказва сериозен натиск върху БСП от страна на ПЕС.

„Докато съм председател на БСП няма да се предадем на този натиск. Като ме смените някой ден, правете каквото решите. Но дотогава ще отстоявам с всички сили, и съм сигурна и от ваше име, че имаме момчета и момичета вкъщи, и че сме майки и бащи“, каза Корнелия Нинова.

2 коментара

  1. Написалата горното каза:

    не е бабичка, и не е червена!

  2. Червена бабичка каза:

    Нека нашата вождеса Мадам Лъжа – крушовецката „Дева“ не говори за „хранилки на ГЕРБ“, защото тя най много намаза от тези хранилки! Лижеше и мажеше пред чичо Гошо /Гергов/, когато финансираше кампаниите и щуравите й загуби, а когато и той я отряза като неблагонадежна „инвестиция“ зави, като вдовица за дЕдовия….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране