29.10.2023 | 19:59
Нов играч на ДПС печели изборите в Кърджали
Ерол Мюмюн получава над 55 процента от гласовете

Нов играч печели изборите от първи тур в столицата на Родопите – Кърджали. Той вече вече може да празнува, защото новото начало в нея е положено.

За новия кмет на града – банкера Ерол Мюмюн, са гласували над 55 на сто от избирателите, сочат данните от екзит пола на агенция „Тренд“. Конкуренцията му остава много назад.

„Продължаваме промяната-Демократична България“ издигнаха общинския съветник Радослав Милев, който получава 38 на сто от гласовете. Кандидатът на ГЕРБ, областният управител Никола Чанев, взема 17,3 на сто от гласовете.

Претендентката на БСП Костантина Карабоюкова получава 9% от вота, а кандидатът на „Възраждане“ – Даниела Петрова – 7,6 на сто.

Кандидатът на Движението за права и свободи за кмет на Община Кърджали Ерол Мюмюн гласува тази сутрин в 8,57 часа в секция в ОУ”П.Яворов”. Ерол Мюмюн сподели след като пусна бюлетината си, че е гласувал за ново начало. За това да се върнат емигриралите в чужбина наши съграждани.

Той бе категоричен,че в бъдеще Кърджали ще бъде без дупки по улиците. Ако бъда избран за кмет, кабинетът ми ще бъде отворен за кърджалийци. Съгражданите ми ще управляват община Кърджали чрез мен, подчерта Ерол Мюмюн.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране