28.01.2023 | 12:26
Няма ли кой да арестува този смешник, който се прави на “фашист”?
Николай Дренчев от "Възраждане" призова Путин да направи блицкриг в Украйна

“Г-н Дренчев, вие сте военен, смел човек, не трябва да се страхувате от нищо. Предизвиквам ви тази вечер да кажете една критика срещу Владимир Путин. Едно единствено изречение, смеете ли? Вие сте смел човек.”

Николай Дренчев от “Възраждане”: “Не направи  блицкриг в Украйна!”

Този позорен разговор се разигра в студиото на “Панорама” по БНТ. Водещият Бойко Василев призова неколкократно депутата от “Възраждане” Николай Дренчев да разкритикува за нещо президента на Русия. Дренчев обясни, че е трябвало Путин да проведе “блицкриг” (от немски ез. – бърза война), която по думите на депутата “би довела до по-малко жертви”.

Използването на фашистката риторика в национален ефир е повод най-малкото веднага прокуратурата да започне разследване срещу депутата и имунитетът му да бъде свален. Да не говорим за моралното дъно, на което станаха свидетелите на БНТ.

“Действията на Възраждане изключително много помагат на България. В бъдещето ще обединим двете държави – България и Северна Македония, както Източна и Западна Германия.” Това още по-скандално твърдение хвърли Николай Дренчев от “Възраждане” в “Панорама”.

България има огромна полза да запази българския лев. В момента, в който приемем еврото, българската банка ще се изпразни от съдържание, коментира Дренчев.

Ние сме вързани към германската марка, каза депутатът.

1 коментар

  1. Никола Мангъров каза:

    Мог нюс, вие сте магистрални проститутки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране