26.07.2017 | 13:08
Огромна печалба от бинарните опции с Binatex
Благодарение на иновациите и развитието на технологиите имаме вече нови възможности да печелим пари

И начинаещите и опитните трейдъри търсят начини да направят огромни печалби. Бинарните опции са лесен, сигурен и бърз начин да печелите пари. Можете да удвоите инвестицията си за 60 секунди. Брокерът Binatex предлага много добри условия за търговия.

Бинарните опции са лесни за използване и контрол. Можете да търгувате с бинарни опции по всяко време и навсякъде, дори от дома. Не е нужно да сте много опитен, трябва само да направите правилна прогноза за движението на цената.Посоката на движението на цените за определен период от време (избрана от вас) е важна. Цената на активите може да се покачи, или да слезе, вашата печалба зависи единствено от прогнозата ви.Колко ще се промени цената няма значение, не е важно колко ще е увеличението или намалението и. Този факт е един от плюсовете на търговията бинарни опции – можете лесно да печелите пари. Не е много трудно да направите правилна прогноза за посоката на движение на цените. Шансът да спечелите  е висок.

Binatex се счита за много надежден брокер и е известен по света. Минималният размер на инвестицията тук е само 10 USD. Въпреки това, можете да удвоите инвестицията си само за 1 минута.Друг плюс е, че преди  всяка сделка, получавате подробна информация за това каква печалба ще направите или каква сума ще загубите (в случай на погрешна прогноза). Вие също имате възможност да спрете сделката в рамките на  първите 40 секунди и да върнете част от инвестицията. Брокърът binatex предоставя информация за платформата за търговия, стратегии за търговия, оферти, програми за лоялност и 24/7 поддръжка на клиентите. Системата е достъпна на много езици.

Следващата стъпка след намирането на брокер е регистрацията. След регистрацията можете да отворите реална сметка или демо сметка. Ако отваряте демо сметка, трябва да знаете, че това е реплика на реалната сметка, където можете да  търгувате без да правите никакви инвестиции.

                                                                          Търговията в няколко прости стъпки:

1. Изберете актив, с който искате да търгувате (платформите за търговия имат следните активи: валута, финансови инструменти, акции и облигации).

2.Направете вашата прогноза (ако мислите, че цената ще се покачи – натиснете НАГОРЕ. Ако мислите, че цената ще падне – натиснете НАДОЛУ)

3.Задайте сумата,която  ще инвестирате и освен това трябва да нагласите времето на сделката.

4.Спечелете (печелите пари след всяка правилна прогноза)

Уверете се сами

www.binatex.com

4 коментара

  1. Stanislava каза:

    Nesam probvala do sega tazi sxema da nqma nehto s koeto da Se zabarkam vav problemi

  2. Robert каза:

    Всичко работи добре при тях. Основната работа в името на двоичните опции няма да бъде изоставена, но в ролята на спомагателни доходи търговията с този брокер работи отлично. За един месец заработвам допълнително 200-400 $ с помощта на Бинатекс.

  3. Mihaela каза:

    Добър брокер, за избора послужи добрата му репутация в мрежата. Изненадващо е, че за такъв малък период на съществуване Бинатекс успя да се превърне в един от най-популярните и стабилни брокери.

  4. Nedqlko Kostadinow каза:

    От два месеца работя с тази платформа. На мен ми харесва. Съветвам Ви да започнете с демо сметката като начало

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране