20.03.2015 | 14:36
Охраната в Гранд мол „Варна“ въртяла ножове за кеф
В профила във фейсбук на единия от обвинените гардове върлуват агресия и чалга

Красноречиво видео, публикувано в профила на единия от охранителите-биячи в Гранд мол, показва как са си прекарвали времето на работа гардовете, пребили до смърт Нягол Петров. На клипът, озаглавен Bat Rambo-Roskata GM Security, заснет от Красимир Димитров, се вижда как колегата му върти ножове, а обвиненият в убийството на 52-годишния мъж го окуражава.

Сцената се разиграва на -1 ниво, където се помещава контролната зала за видеонаблюдение на фирмата “GM Security”. Точно в този коридор е бил ритан и удрян Нягол, който е агонизирал в продължение на 2 часа.

Профилът на Красимир е изпъстрен с различни публикации, който ясно показват стремежа му към агресия и бруталното му отношение към жените.

„Ще ви чукам, докато отмалеете и се откажете. Гарантирам пълно и ефикасно обслужване по домове, офиси, вили, могили и голи поляни. На доволните пари не взимам, недоволните плащат тройно“; „Защо всеки който се раздели с половинката си става поет в фейсбук???? Защо ???? Иди я хвани за ушите кажи и всичко и като не иска , наритай и дебелия задник и да си ебе майката въшлива !!!!“; „Помня времена когато влизах с 5 лв в супера и излизах с 2 кг месо, бутилка уиски, 2 хляба, чувал с картофи, 3 кутии бонбони и литър мляко. А сега какво? Поставиха видеокамери… „;1 mesec oshte muki… i posle maika vi shte eba na vsi4ki kurvi v Bulgariq“; „Момчета днес е международния ден на животните – време да се сетим за нашите бивши гаджета !!!!!!!!“; „Не всички жени се продават! Има и такива с нетърговски вид…. „

1 коментар

  1. МИТКОВА каза:

    АЗ МРАЗЯ АНТОНИЯ
    А ТИ СИ ДЪРТИ КУРВИ АНТОНИЯ И ХРИСТО.
    МИМЕТО ВЕЧЕ НЕ ПРАВИ ДА В СВИРКИ

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране