27.04.2015 | 12:03
Оманският фонд съди държавата за €700 млн.
Цветан Василев с нова смъртна заплаха

Оманският държавен фонд, която е собственик на 30% от Корпоративна търговска банка, е завел дело срещу България за 700 млн. евро в европейските институции. Това съобщи пред ТВ7 адвокатът на Цветан Василев Константин Симеонов.

Междувременно Цветан Василев е получил нова заплаха за живота си, заяви Константин Симеонов. „Опасностите за Цветан Василев не са престанали. Заплахите за живота му не са намалели“, каза защитникът и добави, че става въпрос за заплахи от преди 20 дни.

Той отказа да разкрие повече подробности, за да не попречи на сръбското разследване. Клипът с дуетното изпълнение на Цветан Василев и Иван Искров на песента „Моме, Калино“ беше закъснял подарък за рождения ден на г-н Искров. Неговото желание беше за рождения си ден да бъде освободен от длъжността, която заема, и с това му напомнихме, че има такова желание, поясни Симеонов.

Видеото е заснето три-четири месеца, преди да започне атаката срещу КТБ с активното участие на БНБ. Той не е единственият, но дали ще има още, зависи изцяло от Василев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране