16.03.2023 | 21:17
Орлин разбрал, че Евгения му изневерява в хотел и се заканил преди да я разфасова в куфара: Иде ми да я запаля
Комуникацията между двамата е била дни преди убиецът да разбере, че възлюбената му слага рога и се среща с любовник в хотел в Горубляне

„Иде ми да я запаля“, това признал в чат със свой приятел подсъдимият за убийството на жена си Евгения Орлин Владимиров, пише „Телеграф“.

Комуникацията между двамата е била дни преди убиецът да разбере, че възлюбената му слага рога и се среща с любовник в хотел в Горубляне.

Пред Софийския градски съд в четвъртък на разпит се появи свидетелят Александър Иванов- приятел на Орлин. Той изчете чат от социалната мрежа, в който убиецът му споделя проблемите си. От кореспонденцията става ясно, че Владимиров е отправял закани по адрес на жена си и се е оплаквал от нея. Свидетелят разкри, че двойката имала сериозни семейни проблеми.

По думите му месеци преди убийството Евгения искала да купят нов апартамент. Двамата спорели по отношение на това какъв да е размерът на вноските. Пред аверите си Орлин се опасявал как ще делят жилището при евентуална раздяла с половинката.

Роптаел, че тя правела необосновани харчове и нямало как да изплащат жилището поравно. Владимиров се оплаквал също, че Евгения пилеела пари и криела от него какви суми харчи за лични нужди.

На въпрос на съдия Вера Чочкова защо свидетелят чак сега споделя за този чат и защо не е съобщил в полицията тези подробности още след изчезването на Евгения, свидетелят се смути. „Не съм смятал, че ще се стигне до тук, че ще го обвинят”, каза Александър. По думите му към момента на разпита пред разследващите не е подозирал приятеля си, но сега съжалява, че не е показал чатовете още тогава.

В разпита от досъдебното производство Иванов не е споменал за проблеми между Евгения и съпруга й, стана ясно в съда. Александър разказа емоционално, че след изчезването на Евгения, докато близки и приятели я търсили, Орлин се кахърял пред тях как ще каже на детето, че майка му я няма.

Свидетелят разкри още че преди връзката с Евгения, Орлин имал друга приятелка. Живеели в същото жилище, но когато скъсали, Орлин изхвърлил вещите на момичето през прозореца в изблик на гняв.

33-годишната Евгения изчезна на 13 октомври 2021г, а месец по-късно бяха задържани по обвинение в убийство съпругът й Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров, който е изправен пред съда като помагач. Двамата са скрили тялото на жертвата в куфар и са го захвърлили в хвостохранилище край Перник.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране