15.05.2024 | 10:33
Пак Путин е виновен!
Конкурсът "Евровизия" беше толкова скандален тази година, че дори и най-големите либерали се възмутиха и отвратиха

Конкурсът “Евровизия” беше толкова скандален тази година, че дори и най-големите либерали се възмутиха и отвратиха. Но понеже няма как да признаят падението си, за което са си виновни самите те, с идеите за неограничена свобода, само ден след финала на изданието, социалните мрежи загърмяха, че за случилото се са виновни… Путин и комунистите! Вечните заподозрени и съответно – виновни.

Вероятно и изказването на говорителката на руското МВнР Мария Захарова засили мнението им, твърдейки, че е гледала “бавното погребение на Европа”.

Дали пък не се изплашиха, че след по-малко от месец ни чакат евроизбори и след песенното издание евроскептичните партии ще засилят позициите си?

Как пък евролибералите не се замислиха дали проблемът не е у самите тях? Защо винаги виждат призрака на комунизма навсякъде, щом нещо не им изнася?

Твърдят, че всичко било политизирано, както било “едно време”, при тоталитаризма. От сцената се чували лозунги – в защита на ЛГБТ общностите, някои изпълнители открито провокирали с пропалестинските си пристрастия, други възхвалявали демоните и силите на мрака. И затова трябва да се държи отговорен Путин. Това навярно е “поредната му стратегия да унищожи Европа”…

Много власт, много планове, много пари и влияние имал този Путин! Значи не само иска да вземе украински територии, не само се стреми да върне Тръмп на власт в САЩ, а какво ли още не! Сигурно и той самият не подозира за тези “свои” планове.

А за Сорос никой не казва и думичка. Че именно той финансира неправителствени организации, които да ни убеждават, че полът не е по рождение, а сами си го избираме, че дори можем да сме безполови същества… Ни гък, ни стон! И всичко се извращава. Мъже се обличат като жени, макар като победителя – швейцарския рапър Немо – да се представят за бинарни. Защо се облича с рокли тогава? Защо се гримира?

Това не са ли женски аксесоари?

А междувременно корабът “Европа” потъва все повече и повече. Затова и трезвомислещити все по-често обръщат поглед на Изток, където хората са нормални, знаят дали са мъже или жени и имат принципи и морал. И, да, повечето подкрепят Путин и комунистите.

Таня Глухчева

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране