11.11.2021 | 16:40
Пасквилите на Лозан Панов пише пиарката Ивет
Десни симпатизанти се отказват от кандидат-президента, смятат че си е направил харакири

Десни фенове скочиха срещу скандалните послания и обвинения на кандидат-президента Лозан Панов към ДБ. След като вчера обвини демократите, че тайно се договарят с БСП и ще предадат избирателите си, днес шефът на ВКС изстреля, че организацията на Христо Иванов не се борела срещу главния прокурор. Десните пък се чудят кой е дал съвет на Панов да нанесе такъв удар на своите точно в най-решаващия момент.

Драматичните текстове нажежиха докрай страстите сред тъмносините симпатизанти. Част от феновете изригнаха, че след изявите му се отказват да гласуват за него. Други обаче заподозряха, че „пасквилите“ не са написани от шефа на ВКС, а от пиарката му Ивет Добромирова. Част от тях стигнаха и по-далеч, като не изключиха и съпругата на Панов – Елисавета, да е взела участие в сътворяването на скандалните му послания, изгърмели 2 дни преди изборите. Предположенията, че текстовете срещу ДБ са писани от жена тръгнаха още снощи, след първата серия обвинения.

Драматичните текстове на Панов се пишат от жена, и най-вероятно това е пиарката му Ивет Добромирова, категорични са десетки десни симпатизанти и хора от ДБ.

Написаното звучи като написано от пиар на „Възраждане“ или „Атака“, иронизираха стила на посланията други.

Ако имах още някакви колебания, вие ги нулирахте! Не сте център на Вселената, господине! Няма да гласувам за вас! Не съм Ви приятел! Бях!, закани вече бивш фен.

„Потресаващ ПР, човече! Ще гласувам за ДБ и за Панов, за втория – зорлем, щот, въпреки клетостта на кампанията му (особено в последните дни), не виждам за кого друг. Но ако се раздробите още малко на по-по-най-голям защитник на демокрацията и радетел за съдебна реформа, ще отблъснете тотално хората от политиката, тотално бетонирайки мафията, срещу която уж се борите. Направо ме е срам.“, написа дясна симпатизантка на име Александра Антонова.

Лозан Панов си направи харакири. След последните си скандални послания, губи огромна част от десните, които щяха да гласуват за него. В същото време нанесе и смъртоносен удар на ДБ, точно преди изборите. Що за глупост беше това? Пълна липса на здрав разум, бесни са хора от редиците на ДБ.

В същото време демократите са направо втрещени, че Лозан Панов ги удря точно там, където е силата и приоритетите им, защото от години послание №1 им е реформа в съдебната система и контрол на главния прокурор.

Не е вярно, че ДБ е мълчала досега. Това просто не е така. ДБ е единствената политическа сила, която подкрепи кандидатурата ви за президент а вие й скочихте. Странно и безумно решение на вашите ПР-и, припомниха тъмносини.

Не мога да се съглася, че нито една партия не е поставила темата за безконтролността. Какво целите с хвърлянето на кал по ДБ? Обективността нещо Ви куца. Затова ли се кандидатирахте? Бяхте мечтаният кандидат за ДБ. И все още много хора стоят зад Вас. Фиаското е впечатляващо, няма що. Забравяте, че се кандидатирахте за президент, а не за народен представител. Разбирам, че защитавате истината, но в момента сте се качили в една блъскаща количка, която джаска не когото трябва. Толкова ли е трудно да се срещнете с лидерите на ДБ и да имате общи позиции. А щом според Вас Христо не може да се бори срещу Гешев, защо още в началото не отказахте нашата подкрепа?, пита Весела Николова.

Сред потенциалните гласоподаватели на Панов все пак има и такива, които оцениха реакцията му като вопъл, с който призовавал да се прозре истината.

Макар и убийствено откровено г-н Панов с последен вопъл ни призовава да се в слушаме в него, като пренебрегнем пристрастия и грешки да му се доверим и подкрепим! Той е доказал, че не го е страх да бъде истински радетел за независима съдебна реформа и Гешевци и Цацаровци да бъдат заличени и заедно с Борисовци ли Радевци, за хвърлени на бунището на историята, написа отчаяна привърженичка на кандидат-президента.

С всеки изминал ден от Вашата кампания мотивацията ми да гласувам за Вас се топеше като ланския сняг. Днес тотално се изпари. На тези президентски избори гласувам с „Не подкрепям никого“!, отсече гневен симпатизант, очевидно изгубен като поддръжник на Панов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране