08.02.2024 | 10:10
Пеевски: Обичам Борисов и Петков!
"Ние работим всеки ден заедно. ДПС е част от това парламентарно мнозинство"

Мъже не харесвам. Това лицемерие трябва да приключи – кой кого води. Малко взехме да ставаме като гаджета, а предполагам хората, които се събираме в тоя кръг, не харесваме мъже. Ние работим всеки ден заедно. ДПС е част от това парламентарно мнозинство. Кирил Петков идва в моя кабинет, аз ходя в неговия. Заедно ходим при Борисов. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по повод изказване на Бойко Борисов, че Делян Пеевски и Кирил Петков ходят заедно в кабинета му.

„Аз ги спасявам, когато имат проблеми с другите партии. Ние работим заедно, но не искаме да участваме в правителството. Имахме предложения за министри и за зам.-министри. И Кирил Петков, и Бойко Борисов са ми много близки. И двамата много ги обичам“, каза той на въпрос кой от двамата му е по-близък, като отново направи уточнението, че не харесва мъже.

„ПП трябва да преживеят, че няма да имат този министър. ГЕРБ има само един министър и това е външният министър. Господин Борисов като лидер трябва да реши кой да е този министър“, обясни председателят на парламентарната група на ДПС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране