11.02.2024 | 11:32
Пепи Еврото възкръсна – скандалният аферист е в Дубай
Той единствено е бил принуден да върне 7-годишния си син на майка му Любена Павлова

Хора, които преди години са си изпатили от схемите на Петьо Петров, по-известен като Пепи Еврото твърдят, че бившият шеф на столичното следствие не е починал, а си живее живота в Дубай. От тогава те следят под лупа всяко от движенията му. За бившия топ интригант в съдебната система се чу преди време, че е мъртъв, покосен от инфаркт.

„Това е поредният му номер, той е майстор на такива „шегички“, само така ще може да си харчи на спокойствие милиончетата, които натрупа за броени години“, казват запознати.

Според тях Еврото, щастлив и доволен, се наслаждавал на слънцето в Дубай и доста българи, които живеят там, вече са го засичали жив и здрав из елегантните ресторанти. В действителност миналата година Петров бил претърпял сърдечен инцидент, но бързо се възстановил след злополуката.

Според запознати той единствено е бил принуден да върне 7-годишния си син на майка му Любена Павлова, твърди „Уикенд“. Твърдеше се че Еврото го е отвлякъл в Дубай.

Малко след като започнаха да валят обвинения, включително и от държавното обвинение срещу афериста с показателния прякор Еврото, тръгна новината за внезапната му кончина. Само че нито една официална институция не застана зад тези инсинуации.

Напротив, от МВР и прокуратурата неизменно отговаряха – няма потвърждение на информацията, че Петър Петров, известен и като Пепи Еврото е починал в Дубай.

Преди да се стигне до непотвърдената информация за неговата мистериозна смърт, той беше издирван с европейска заповед за арест. В един момент обаче обвиненията срещу него бяха свалени от изпълняващия длъжността главен прокурор Борислав Сарафов. Така и не се разбра каква е причината. Затова пък медии веднага тиражираха снимката, на която Еврото и Сарафов си разменят любезности в ресторанта „Осемте джуджета“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране