15.03.2024 | 17:28
Пиян ли се беше Боби Михайлов на конгреса на БФС
Очевидно не беше в добра кондиция

Съмнения, че вече бившият президент на БФС Борислав Михайлов се е явил пиян, или пък махмурлия на конгреса на футболния съюз, пише Lupa.bg, позовавайки се на присъстващи делегати. След 17-годишно управление Михайлов подаде оставката си като президент на БФС тази сутрин, но присъстващи на форума в хотел „Маринела“, а и запалянковци, наблюдаващи на живо конгреса в интернет, отбелязаха, че Боби отново е в лоша кондиция.

Докато държеше прощалната си реч, ръцете на Михайлов трепереха, бившия вратар се припотяваше и правеше странни тикове и често отпиваше от чашата с вода.

Оставката на Борислав Михайлов беше приета с огромно мнозинство – 303 „за“ и само „12“ против.

„Преди 100 години сме приети за член на ФИФА, а точно навръх тази годишнина сме принудени да се съберем по повод подмяна на демократично избраното управление на БФС чрез агресия от лъжи, клевети и внушения. Това се случва последните няколко години, лепят петна. Поднасям извинения на представителите на ФИФА и УЕФА, че трябва да се чудят за тези атаки над избраните. Това е футбол по време на холера. Токсичната среда ни пречеше да пазим футбола и да го развиваме. Никой не може да отрече успехите на БФС“, прочете не без затруднения прощалната си реч Михайлов пред делегатите на конгреса.

По-късно днес ще бъде избран нов президент на БФС, като борбата е между Димитър Бербатов и Георги Иванов – Гонзо, смятан за аватар на Борислав Михайлов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране