05.12.2023 | 11:18
Пиян пловдивчанин влачи с колата си охранител на дискотека
Преди да се качи зад волана, младият мъж опипвал момичета и жената, която била с него, помолила гардът да го изведе навън

Пиян мъж се заби с автомобила си във фасадата на зала за събития, като едва не уби охранител, който се опитал да го свали от колата му. Екшънът се разиграл в Пловдив, а за случая съобщи Trafficnews.bg.

„Проблемът започва в дискотеката. Мъжът беше подпийнал. Започна да опипва момичета и жената, която беше с него, помоли охраната да го изведе. Така се стигне до агресията от страна на господина”, разказа Антония Камберева, собственик на нощния клуб в „Здравей, България” по Нова телевизия.

„Жената се качи в техния автомобил и го помоли да тръгнат. Мъжът прояви арогантно поведение към нас. После отиде на шофьорското място при нея и й каза да слиза. Тя не пожела и той я удари. Тя се премести на задната седалка, а мъжът се качи и потегли с голяма скорост. Засили колата срещу нас. Когато дойде полицията се опита да излъже, че не е шофирал той. Пробата му за алкохол показа 1,33 промила”, обясни охранителят на нощния клуб.

„Според мен този човек не беше адекватен. Дори мога да кажа, че е взел някакви субстанции“, каза още той. Мъжът е задържан за 24 часа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране