12.07.2015 | 11:03
Почина ексдепутатът Мирослав Дърмов
Политикът си отиде на 61 години

В събота, 11 юли, почина бившият депутат Мирослав Дърмов. Тъжната новина бе съобщена от съпругата му Мария Йосифова и от синовете им във Фейсбук.

Мирослав Дърмов е роден на 13 януари 1954 г. в София. Завършва психология в Дрезденския университет. Доктор е по право. Депутат във Великото Народно събрание и в 36-то Народно събрание. Главен съветник в Комисията по национална сигурност в 37-то Народно събрание. Дълги години живееше със семейството си в САЩ.

„Днес спря да тупти едно пламенно сърце – това на нашия съпруг и баща Мирослав Дърмов. Неговата интелигентна, тревожна и чувствителна към неправдите душа пое своя път към звездите. Живя скромно, честно и достойно. Посвети цялата си жар и ентусиазъм на каузата да каже истината, а острото си перо – да разобличава. В новата история на България остави своята дълбока следа, но си отиде омерзен от политическата действителност. Много неща не успя да довърши, но ние- неговото семейство, ще продължим делото му. Обичаше ни безкрайно, както го обичаме и ние. Винаги ще бъдеш с нас, любов! Светъл път на душата му! От съпругата Мария и синовете Христиан и Мартин“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране