16.02.2015 | 15:52
Почина мъжът, блъснат от депутата Георги Анастасов
Образувано е досъдебно производство по случая

79-годишният италианец, който беше пометен от БМВ-то на депутата от БСП Георги Анастасов, е починал този уикенд в „Пирогов“, съобщи Блиц.

„Въпреки усилията на целия лекарски екип чужденецът е издъхнал този уикенд. Имаше много тежки наранявания в областта на гърдите и положението му беше много тежко. Беше поставен в Централна реанимация, но състоянието му не се подобри“, казаха от „Пирогов“.

Припомняме, че инцидентът стана в центъра на София преде около 10 дни. Депутатът карал по бул. „Цар Освободител“ – между Орлов мост и Софийския университет, и не успял да спре навреме, когато пред колата му изскочил пешеходец.

Случката се разиграла пред резиденцията на турския посланик, където възрастният мъж тръгнал да пресича неправилно. Депутатът карал БМВ-то на племенника си, което било старо, от 1997 г., тъй като неговото лично Пежо било на ремонт.

Анастасов изчакал органите на реда и им обяснил, че италианецът притичал много бързо и буквално се хвърлил под колата му. Образувано е досъдебно производство, което се води от Софийската градска прокуратура, тъй като Анастасов е депутат.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране