17.08.2016 | 0:01
Полицията в Рио разследва наш спортист за нападение
Набил няколко камериерки

Български спортист е извикан на разпит в полицията в Рио заради обвиненията на камериерки от олимпийското село, че са били обект на агресия от страна на българи, съобщиха световните информационни агенции.

Те цитираха изявление на полицията, в което се казва: „Води се разследване по случая, при който спортист от българската делегация е причинил наранявания на няколко камериерки, работещи в олимпийското село. Една от пострадалите е дала показания, че инцидентът се случил, докато тя и колежките й влезли в стаята, за да почистят. Спортистът обаче е настоял те да напуснат стаята, като ударил една от жените, след което атакувал другите“.

Вчера от БОК отрекоха, че наш спортист е викан на разпит. Предишния ден оттам излязоха с декларация по случая, в която разкриха, че става дума за гребците Божилов и Василев, които не допуснали чистачките да им оправят стаята, без те да са там. Българите се притеснявали от многото кражби на лични вещи в олимпийското село. От БОК добавиха вчера, че двамата гребци са си заминали вече от Рио, което обаче не изключва те да са били на разпит в понеделник, когато стана ясно за инцидента.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране