01.02.2015 | 20:47
Пороите и вятърът погубиха петима
Издирват телата на двама в река Девинска

Най-малко петима души загинаха в стихиите през последните 24 часа. Продължават да се повишават речните нива в страната и са възможни внезапни наводнения.

Около 16:40 часа днес е получено съобщение, че мъж на 47 години и момченце на девет години от с. Илинденци, минавайки през река в местността “Щавен” в землището на селото, са паднали във водите й. Мъжът и детето са починали от удавяне. По информация от полицията починалите са баща и син.

Засега няма резултат от издирването на 30-годишна жена, която днес е излязла сутринта да се разхожда с кучето си край градската река в Петрич и оттогава е в неизвестност, съобщи Георги Пармаков, директор на областната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Благоевград.  Издирвателните действия ще продължат утре, каза той.

В събота 30-годишна жена почина заради паднало от ураганния вятър дърво върху лек автомобил „БМВ” на третокласен път между селата Ценово и Новград в област Русе.

Издирват се телата на двамата души, чиято кола е паднала в река Девинска. При падането в реката хората са изхвърчали от автомобила. Към момента не са намерени телата на пътуващите в автомобила. Изчезналите в реката са семейство мъж и жена на около 50-годишна възраст, каза Красимир Шотаров, директор на „Пожарна безопасност и защита на населението” – Смолян.

1 коментар

  1. Н каза:

    Не поройте, а лошата самодисциплина ги погуби! От три, четири дни се алармира за предстоящо покачване на нивото на реките?! Простотия и тъпотия има главата на българина! Има акъл на шиле!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране