12.02.2024 | 11:52
Появиха се две нови версии за разстрела на Мартин Нотариуса
Вероятно убийството Божанов е извършено от човек, който е жертва на тежка имотна измама, или е взел някаква значителна сума, за да уреди някакъв въпрос в съдебната система

За мен убийството може да е свързано с някоя от имотните измами. Тази версия за убийството на Мартин Божанов-Нотариуса, лансира от екрана на БНТ адвокат Емануил Йорданов.

Леко съм скептичен към преувеличаването за някаква власт, посочи още той, отбелязвайки връзките на убития в съдебната система. “Склонен съм да вярвам, че това е извършено от човек, който е жертва на тежка имотна измама, или е взел някаква значителна сума, за да уреди някакъв въпрос в съдебната система“, посочи своите две версии адвокат Людмил Рангелов.

“Не бих казал, че влиянието му е дълбоко в съдебната система“, отбеляза още той.

Рангелов изрази и учудването си, че полицията твърде дълго време се е чудила дали Мартин Нотариуса е убит с един или два куршума, както и дали е бит преди да бъде ликвидиран.

“Парламентарната комисия може да събере информация и на базата на тази информация да направи законови промени“, коментира Еманиул Йорданов и създаването на временната комисия в парламента, която да работи по казуса “Мартин Нотариуса“.

Според адвокат Рангелов, разследването на този случай няма да е задълбочено и няма да доведе до нищо за замесените от връзките им с Мартин Нотариуса.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране