23.01.2024 | 20:36
ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката
Габриела Славова не е член на политическа партия "Продължаваме Промяната"

Габриела Славова не е член на „Продължаваме промяната“. Това обявиха от партията. Флагман.бг още снощи писа, че Славова не е партиен член, но е била кандидат за депутат на първите избори, преди структурирането на ПППП като кандидат от т.нар. „харвардска квота“, по лична покана на Кирил Петков. Тя била един от курсистите му и създавала впечатление, че е млад и много амбициозен човек. 4

Габриела напуснала партията впоследствие. Според наши източници тя обяснила, че е разочарована от отношението на партията към президента Румен Радев, а освен това имала и различна позиция по казуса „Украйна“.

Ето какво пишат в позицията си от ПП в Бургас:

Във връзка с многобройните публикации около бруталното престъпление от вчера, бихме искали да дадем няколко пояснения.

На първо място – искрени съболезнования на близките на Пейо Пеев, и съжаления за това, че подобни случаи въобще са част от нашия живот.

Габриела Славова не е член на политическа партия „Продължаваме Промяната“. Присъствала е на учредителното събрание на партията и е била на последно място в бургаската листа на ПП на първите за нашата политическа сила избори през 2021 г.

Бихме искали да напомним, че бруталното престъпление няма нищо общо нито с политиката като цяло, нито с политическата дейност на конкретните извършители, и поставянето на случая в подобен контекст политизира излишно и без това трагичния случай. Убедени сме, че никой няма полза от това.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране